Agència especialitzada en compravenda de pisos i cases a Alt Maresme.

carol-virtuahome

Carol Pretel
+34 652 495 040
carol@virtuahome.es

gerard-virtuahome

Gerard Farreras
+34 637 837 716
gerard@virtuahome.es

cristina-virtuahome

Cristina Esquís
+34 659 821 803
info@virtuahome.es

Grandes profesionales en todos los ámbitos, legal, comercial, facilitadoras de todos los trabajos difíciles... L'experiència ha estat immillorable tant personal com professional. Sempre a punt. Ens han ajudat tot. Era una venda difícil, els venedors érem 5 germans amb tarannà diferents i ens han cuidat a tots. Èxit de venda al preu que volíem.
-
Joana Caño Vilà

Agrair a tot l'equip de Virtua Home, sobretot a Gerard, per la seva bona feina, amabilitat, paciència i bon fer davant de qualsevol dubte. Recomanables 100%
-
Ester Machado Romero

Acabem de vendre una casa a Can Rates (Santa Susanna). Bona comunicació, transparència amb Gerard i el seu equip. Estem molt satisfets.
-
Cayetano Vinzia Peñarroya

Una gran professionalitat en tots els aspectes. Serietat i eficàcia. Tracte excel·lent i tot explicat de manera comprensible i clara. Genial. Aparcament gratuït. Accés immillorable. 100x100 recomanable.
-
Pep FL

Grans professionals, t'assessoren amb molt de compte i t'acompanyen en tot el procediment, tant per la compra com per la venda. Tracte immillorable. Empresa i professionals totalment recomanable.
-
Jaume Petit

Moltes gràcies per formar part d´una de les decisions més importants de la nostra vida: comprar-nos el primer pis. Des del primer moment, fins al darrer ha estat acompanyant-nos en tot el procés, responent qualsevol dubte que teníem i guiant-nos pas a pas. També cal dir que ha estat fins a un dia després d'haver-nos mudat resolent algun problema tècnic del pis.

Sens dubte, recomanem Gerard i tot l'equip de Virtua Home, gràcies per fer-ho tot tan fàcil!
-
Mireia Marquès

Ubicació oficina

Virtua Home

N-II, km 672
08398, Santa Susanna
(Al costat de Casa Feliu)
Santa Susanna

652 495 040 - 637 837 716

93 766 02 66

info@virtuahome.es

La teva immobiliària a Santa Susanna. Trobarem la casa dels teus somnis.

Estem especialitzats en habitatges situats a la Costa Brava i al Maresme. Virtua Home aposta per la constant innovació i implementació al mercat immobiliari de les noves tecnologies.