Estat alarma – Viable comprar?

Em volia comprar una casa, però ara, amb aquesta situació d’alarma no puc fer res…

No és així, no et desanimis, pots anar preparant el terreny, t’explico…
Busca a portals immobiliaris i xarxes socials aquella casa o pis que s’adeqüi a les teves necessitats. Investiga online, i aquella informació que no et donin unes fotografies, esbrina-la contactant amb la immobiliària. La majoria d’agències immobiliàries continuen teletreballant, atenent peticions d’informació. Esbrina els següents paràmetres de la casa que et puguin interessar: ubicació aproximada, serveis propers, distància a mitjans de transport, distància a la platja o al centre, tipus de construcció, distribució, orientació, edat de la construcció, despeses de manteniment, i tot allò que vulguis saber del dit immoble.
Un cop tinguis clar que aquest immoble és el que t’interessa, anem al segon pas, no per això menys important: el finançament (en cas que ho necessitis). Les entitats bancàries atenen via email o telefònica i estaran encantats d’estudiar la hipoteca. Avança aquests tràmits que normalment s’allarguen uns quants dies o fins i tot setmanes i assegura’t que quan vencem al virus, tu ja tens els diners per adquirir aquell immoble que et va enamorar. Només et quedarà fer una visita presencial i reservar-ho.
Si vols més informació sobre quina documentació i condicions necessites per presentar la teva sol·licitud d’hipoteca, pots contactar amb nosaltres.
Ànim, #todoirabien #totanirabe,