Som un equip

La nostra empresa està formada per un equip professional jove i dinàmic, amb llarga experiència al sector immobiliari i atenció al client, i amb un objectiu comú: Satisfer les demandes dels nostres clients de forma eficaç i transparent.

La creació de la nostra empresa va sorgir de la necessitat de donar un servei complet i amb les màximes garanties. Volíem generar la màxima confiança i que els nostres clients fidelitzessin amb nosaltres per sentir-se protegits i ben assessorats. Les opinions contrastades sobre el nostre tracte són la nostra millor carta de presentació.

Creiem en la formació de tot el nostre equip i en la importància de la renovació de coneixements i actualització constant dels nostres assessors i comercials. Al nostre món la normativa està en constant evolució i estar al dia ens permet donar millor servei i seguretat als nostres clients

El nostre obetiu: Satisfer les demandes dels nostres clients de manera eficaç i transparent.

A més, formem part activa d'AIAM (Associació d'Immobiliàries de l'Alt Maresme) treballant en equip. Això ens permet col·laborar amb productes entre professionals contrastats, ampliant les possibilitats de venda dels nostres immobles.
Per a més informació podeu accedir a www.aiam.cat

carol-virtuahome

Carol Pretel
+34 652 495 040
carol@virtuahome.es
-
Llicenciada a la UPF de Barcelona el 2007. Experiència professional de 18 anys al sector bancari. Formació especialitzada en Real State, fotografia professional i noves tecnologies (tours virtuals, drone, màrqueting a xarxes socials, etc).

gerard-virtuahome

Gerard Farreras
+34 637 837 716
gerard@virtuahome.es
-
Graduat en dret per la UDG-UOC. Postgrau en dret notarial UIC. Amb més de 15 anys d'experiència laboral com a oficial de notaria. Especialista en dret successori (testaments, herències), immobiliari i mercantil.

cristina-virtuahome

Cristina Esquís
+34 659 821 803
info@virtuahome.es
-
El nostre agent immobiliari té formació en dret immobiliari. Experiència treballant a notaries. I experiència a empreses de venda d'actius bancaris.

aiam-virtua-home

AIAM
www.aiam.cat
info@aiam.cat
-
AIAM (Associació d'Immobiliàries del Alt Maresme). A través de l'Associació, comptem amb més de 25 comercials ubicats a punts estratègics de l'Alt Maresme per vendre el teu immoble més ràpid i al millor preu.